Politica de retur

Conform legii privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care a efectuat plata pentru Abonamentul de utilizare al platformei.

Cornform legii, produsele digitale si software pentru care au fost utilizate codurile de activare nu pot fi returnate. In aceasta situatie se incadreaza spre exemplu, Documentatia, livrabilele digitale (ex: proceduri, decizii in format editabil) achizitionate pe site-ul nostru. Acestea nu se pot returna si rambursa.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului returnat in maximum 30 (treizeci) zile de la data informarii DOTCOM IT PRO SRL de catre client asupra deciziei sale de retragere din contract.

Contul meu
Politica Cookies